dimecres, 12 de gener del 2011

FESTA DE SANT ANTONI 2011

FESTA DE SANT ANTONI 2011 - MÓRA D’EBRE
PROGRAMA D’ACTES

DIVENDRES 14 DE GENER

19.30 h – A la Sala Julio Antonio, organitzat per La Riuada inauguració de l’exposició de Miniatures fetes amb fusta d’olivera, elaborades per Roberto Launes.

20.00 h – A la Biblioteca Comarcal xerrada “LA JOTA DE MÓRA D’EBRE I DE LA RIBERA”  a càrrec del Sr. Josep Bargalló i Badia, floklorista i cercador de danses de la nostra terra .

DISSABTE 15 DE GENER

22.30 h  -  A La Llanterna Teatre Municipal actuació de l’Orquestra CAMERA MUSICAE que presentarà ELS VENTS DE L’OCM.  Entrada gratuïta.

DIUMENGE 16 DE GENER

09.00 h  -  A L’Aubadera CROSS ESCOLAR COMARCAL organitzat conjuntament per l’AMPA de l’Escola Lluís Viñas i l’AMPA del Col·legi de Santa Teresa, amb la participació d’alumnes de tota la comarca.

18.00 h A LA LLANTERNA TEATRE MUNICIPAL GRAN BALL ORGANITZAT per l’ASSOCIACIÓ CULTURAL INTERCOMARCAL AMICS DEL BALL amb el conjunt BOOGUIE’S.  A la mitja part es farà una demostració de BALLS DE SALÓ a càrrec de la parella local SARA MARTÍNEZ I MARC NOGALES.


Preu de l’entrada  5€.

DILLUNS 17 DE GENER A LA PLAÇA DE BAIX

8.30 h -  BENEDICCIÓ de les tradicionals coques i panets de Sant Antoni, que es vendran durant tot el matí.

DE 9.00 a 11.00 h – VIII FESTA DE LA CLOTXA A MÓRA D’EBRE. Tothom qui vulgui es podrà preparar la seva clotxa. Preu: 2 €. Amb el número del tiquet es farà el sorteig d’un pernil.

 L’Agrària Sant Antoni Abat fa donació de l’oli per la preparació de la clotxa.

10.00 hInauguració de la Passarel·la de l’Aubadera construïda dins del “Projecte de recuperació de les Illes Fluvials i el Bosc de Ribera” del Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino.

11.00 hBENEDICCIÓ DELS ANIMALS I CERCAVILA DE CARROSSES, CAVALLS I CARRUATGES ACOMPANYATS PER LA XARANGA DE L’ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE MÓRA D’EBRE, AMB EL SEGÜENT RECORREGUT:  Carrers de la Palla, Nou, Santa Madrona, Bonaire, Comarques Catalanes, Antoni Asens i Barca

12.00 h – MOMENT DE L’HOMENATGE A LA PAGESIA.

12.30 h -  A l’Església Prioral de Sant Joan Baptista  MISSA MAJOR en honor de Sant Antoni Abat.

17.30 h  - A la LLANTERNA TEATRE MUNICIPAL I PER ALS MÉS MENUTS: ESPECTACLE ANIMACIÓ INFANTIL AMB ELS PALLASSOS “TRUDI & MARIANELLA”  Entrada  gratuïta.


ORGANITZA:  Agrària  de S. Antoni Abat de Móra d’Ebre i Comissió de Festes.

COL·LABORA: Associació Comarcal d’Amics del Ball, Associació Cultural La Riuada,  AMPA Col·legi Santa Teresa, AMPA Escola Lluís Viñas, Escola de Música i Dansa de Móra d’Ebre, Sisco Granell, Prioral de Móra d’Ebre, La Llanterna Teatre Municipal

PATROCINA:  Excm. Ajuntament de Móra d’Ebre.