dissabte, 14 de maig del 2011

Acte de presentació de la candidatura d'ERC-AM a Móra d'Ebre

Al voltant de 200 persones van assistir ahir a la presentació de la Candidatura d'ERC-AM a Móra d'Ebre, volem destacar que TOTS ELS ASSISTENTS A L'ACTE EREN DE MÓRA D'EBRE, excepte l'alcaldable per Rasquera i una representant de la llista de Móra la Nova, la resta tots del poble, ( podeu fer números en presentacions d'altres formacions polítiques, que normalment n'hi més de fora que de casa ) com diu el nostre candidat Josep A. Moreno, "a nosaltres no cal que ens vinguin a presentar els de fora que els de casa ja ens coneixen".  L'acte va estar conduit pel l'actual regidor i nom 6 de la candidatura, Joan J. Duran, que va fer un recorregut de l'obra de govern durant els 8 anys que ell ha estat regidor i els 14 mesos d'alcalde, va destacar que "en aquest 8 anys s'han invertit a Móra d'Ebre 22'5 milions d'€"  Un per un va anar presentant als membres de la llista.


Durant l'acte van parlar per ordre Antoni Cutrona President d'ERC a Móra que va destacar que les persones que formen la candidatura "que ni viuen ni pensen viure de la Política, persones que ja estant acostumades a treballar pel poble, sense cap altra recompensa a canvi que la satisfacció d’haver fet una feina ben feta pel poble", a continuació va parlar Manel Launes num 7 de la llista i el nostre representant jove, que va destacar la "seva implicació coma jove en els problemes del poble, i que lluitarà per la joventut de Móra".



La num. 5, Lluïsa Garrido, molt emocionada, ens va demostrar el tarannà de la nostra llista, propera i il·lusionada, es va comprometre a " portar a l'Ajuntament tota la problemàtica de les dones i dels nens, i tractar-ho amb la sensibilitat que es mereix, destacant la seva trajectòria professional en el món socio-sanitari  " 

A continuació, l'actual regidora i num, 4 a la candidatura Elisenda Jardí, va fer un discurs reflexiu, explicant els entrebancs, mentides, confabulacions, rumors interessats als que s'ha hagut d'enfrontar aquesta legislatura. També va destacar l'obra feta, i va posar molt èmfasi en una cosa que li hagués agradar fer "Inaugurar un nou Col·legi Lluís Vines", i que posarà tot el seu treball i esforç en que aquesta propera legislatura ho pugui fer.



El num 3 Joan Estivill ( el metge de la barba ) es va mostrar molt proper "tal com es ell " va dir, i es va comprometre a "fer una gestió seriosa i transparent amb el conjunt de la població".


El num 2 Josep Terrones, visiblement emocionat, va dir que "ell sempre ha dedicat una part del seu temp lliure a fer coses per la comunitat, especialment als escacs, i que ara era el moment de fer-ho des de l'Ajuntament"  va destacar que " això te el sacrifici de dedicar menys temps a la família i als amics, però que les ganes de fer coses pel poble es porta a dintre i sempre vols donar-ne més " 


Finalment el nostre candidat, Josep A. Moreno, va explicar els punt claus del nostre programa, també va destacar que "era un honor encapçalar la llista d'ERC , i portar la gent que porta a la llista" i que "amb aquest equip farem grans coses per Móra d'Ebre"