dijous, 29 de març del 2012

ERC Aconsegueix el consens de tots el grups municipals en la moció del Col•legi Lluís Viñas

En el ple del dia 28, el Grup Municipal d’ERC va aconseguir el suport i consens de totes les forces polítiques del consistori en l’aprovació de la moció que va presentar per la Construcció o reforma de l’Escola Lluís Viñas.

Josep A. Moreno durant la presentació de la moció, va reclamar el vot favorable de tots els grups per poder fer més força davant de la Generalitat, i va destacar la importància d’anar tots junts en els temes “primordials” per Móra d’Ebre, és un dels equipaments més necessaris i urgents que té pendents Móra d’Ebre. Aquesta actuació és cabdal, no només per poder oferir més i millors prestacions educatives als alumnes actuals, sinó també pensant en el futur.

La moció reclama entre altres, sol·licitar al Director General de Centres Educatius de la Generalitat de Catalunya el compliment inexcusable dels compromisos assolits en la visita del passat mes de setembre de 2011 i ratificats per escrit aquest mateix mes de marc de 2012, així com el compliment dels terminis previstos en el mateix escrit.

Sol·licitar al Director General de Centres Educatius de la Generalitat de Catalunya, que en la mesura que la situació econòmica ho permeti, s’executi el projecte final resultant de l’estudi de viabilitat a la major brevetat possible i a poder ser abans de la data indicada del 2015.

Fer arribar còpia d’aquests acords al Departament d’Ensenyament, al delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre i a tots els partits polítics amb representació al Parlament de Catalunya.

En el mateix ple es va aprovar un altra moció presentada per ERC sobre l’adhesió de Móra d’Ebre a l’Associació de Municipis per la Independència, amb els vots a favor de CiU, PSC i ERC i l’abstenció del representant del Grup Municipal del PP.