dilluns, 20 d’agost del 2012

Bona Festa Major !!!


Sembla que el cicle de l’any fa balanç  quan arriba aquest moment, en què es plasma per escrit al programa de la Festa Major, les inquietuds, els fets, les il·lusions, el treball, ..., i d’aquesta manera perdura en un recull que després es fulleja i es llegeix a cada casa.

A mi, em toca, des del rigor i serietat de l’oposició, adreçar-me també a vosaltres, convilatans, fent reflexions des del moment que estem vivint. Com a Catalans, pensant en l’aportació que fem  l’Estat Espanyol, que sobrepassa a la de qualsevol altra autonomia, i valorant el que rebem a canvi si ens compensa o no.

També vivim a causa d’aquest espoli “les retallades”, en sanitat, en educació, en benestar social, cultura, etc. Qui sap on ens portaran. I si, realment com ens volen fer creure, els serveis quedaran afectats o no. Això és fàcil d’esbrinar-ho, només en l’ús del dia a dia de qualsevol ciutadà, no cal grans demagògies, mesureu-ho amb l’ús de l’Hospital, dels Col·legis, de les matrícules universitàries, amb la dificultat de trobar feina o amb la de conservar els drets laborals que tan a costat aconseguir.

Pensem que des de la  responsabilitat del govern municipal,  ara mes que mai, s’han de tenir present els moments actuals de dificultat que pateixen molts convilatans en el dia a dia, per tant considerem que cal aplicar polítiques responsables que no suposin cap nova  càrrega econòmica pels veïns de Móra, com ara el fort Increment del IBI, ni per les finances municipals.

Ara, només em resta desitjar-vos una Bona Festa Major, sortiu i gaudiu de tots els actes que s’organitzen, i agrair profundament l’esforç i dedicació dels voluntaris de la Comissió de Festes, que sacrifiquen els seu temps, i el no estar totes les hores que voldrien amb la seva família perquè nosaltres puguem gaudir de la Festa.

Per uns dies oblideu les preocupacions del dia a dia i Fem Poble !!!

Molt Bona Festa Major 2012 !!! 

Josep A. Moreno i Vidal
Regidor ERC a l'Ajuntament de Móra d'Ebre