dimarts, 13 de novembre del 2012

Vídeo gent ERC Terres del Ebre


Un vídeo 2.0 d’ERC explica els espolis que pateixen les Terres de l’Ebrei reivindica un futur millor que arribarà amb la independència

Vuit ebrencs, des de diferents llocs emblemàtics de les quatre comarques, expliquen els motius per votar ERC – Catalunya Sí

La coalició ERC – Catalunya Sí ha llençat a la xarxa un vídeo electoral en què vuit ebrencs, des de diferents llocs emblemàtics de les Terres de l’Ebre, demanen un territori digne, respectat i sense espoli, un nou país equilibrat amb treball i oportunitats per a tothom i unes Terres de l’Ebre de l’Ebreprotagonistes en la República Catalana.

En el primer apartat del vídeo es denuncien els espolis que pateixen les Terres de l’Ebre. Així, des del pont lo Passador, un històric activista antitransvasament denuncia l’amenaça del transvasament o la manca de cabals del riu, mentre que l’alcalde de l’Aldea denuncia des del mateix peatge de l’Aldea la manca d’inversions i els peatges que ens toca pagar. També en aquest apartat des del davant de la central nuclear d’Ascó una flixanca reivindica el dret de decidir sobre el nostre futur energètic i adverteix del risc nuclear.

En el segon apartat, un jubilat davant de l’hospital de Móra d’Ebre (Domènech Llaberia), un pagès al mig d’unes vinyes i un jove davant d’un ordinador (Àlex de la Guia) aposten per un país equilibrat, amb treball i oportunitats per a tothom. I al darrerblog, un ballador de jotes des d’un teatre i el candidat Lluís Salvadó des del Montcaro reivindiquen unes Terres de l’Ebre protagonistes en la nova República Catalana.