dimarts, 14 de juny del 2011

Govern de concentració ??

Segons l'article del diari El Punt de diumenge dia 12, Joan Piñol afirma que havia ofert un govern de concentració que, segons va confirmar el mateix alcalde, queda ara totalment descartat.

Des del Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament de Móra d'Ebre, es vol manifestar que en cap moment se'ns ha ofert la possibilitat de formar part d'aquest govern de concentració.

A la reunió que es va mantenir amb el Grup Municipal de CiU, el passat dia 6 de juny, en cap moment es va plantejar per part de CiU amb la possibilitat que es  formés part d'un govern de concentració. Des del Grup d'ERC amb els resultats de les darreres eleccions d'1 regidor no s'havia de fer cap demanda, si no que havia de ser el grup majoritari el que havia de formar govern i oferir el que cregués oportú als altres partits polítics, inclosa la possibilitat d'aquest govern de concentració. En aquesta reunió, per part d'ERC es va oferir la possibilitat d'arribar a tots els acords possibles pel bé de Móra d'Ebre, sempre que es tingui la informació, es puguin fer aportacions i debatre els temes a aprovar.
   
Amb el que si donem la raó és a les paraules que va manifestar el  Sr Piñol en l'esmentat article sobre que “no cal formar equip de govern per col·laborar”.