dimarts, 12 de març del 2013

El morenc Àlex de la Guia, elegit nou Portaveu Regional de les JERC a les Terres del Ebre

El passat dissabte, dia 9 de març, es va dur a terme la re-constitució de les JERC Terres del Ebre en el Primer Congrés Regional a l’Aldea.

D’aquesta forma, es deixen enrere 5 anys sense la presència d’aquesta organització al nostre territori, i a partir de la qual es defensarà el territori, denunciaràn les desigualtats que patim els joves ebrencs i es lluitarà per aconseguir la independència de Catalunya.

En  aquest  congrés, es  van elegir  els membres  que formarien la permanent regional  durant  els  pròxims  dos  anys, i on es va presentar el plà de treball que duran a terme.

D’aquesta permanent regional destacar l’elecció de dos membres de la nostra secció local, Àlex  de  la Guia, el  qual  desenvoluparà  les tasques pròpies de portaveu   regional, i  Constantí Ruiz, d’Ascó  que militant  a  les  JERC  Móra d’Ebre, el qual s’encarregarà de la secretaria de medi ambient.

Juntament a aquests dos membres, comptarem també amb Daniel Sanz com a secretari d’organització, Cristian Dasi com a secretari de finances, Pau Vidal com a secretari de formació i campanyes, Anna Chillida com a secretària de la dona i Òscar Ortiga com a secretari de comunicació.

Ja per acabar, destacar algunes de les aportacions del discurs del nou portaveu regional, Àlex de la Guia:“Lo jovent ebrenc vol totes les portes obertes del territori per poder treballar i estudiar al nostre territori. Volem una territori digne i decidir de primera mà lo nostre  futur” i també “Los mateixos que van de demòcrates, són los mateixos que no ens deixen decidir sobre lo futur de Catalunya, i són aquells que venen del franquisme, formant part de partits creats per Fraga, que allí on estigui... ja està bé”.

Per finalitzar, estem segurs que els membres d’aquest equip, juntament amb tots els militants que formem les seccions locals, realitzarem les millors tasques possibles per tal de millorar la situació de les Terres de l’Ebre.

Des de la Secció Local d'ERC us agraïm el vostre compromís pel país i les Terres del Ebre, i us encoratgem en aquesta nova etapa de les JERC.