dilluns, 21 de novembre del 2011

Bosch: 'Serem políticament implacables i democràticament impecables'

El candidat d'ERC-RCat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, ha mostrat avui la seva satisfacció perquè 'hem aguantat i hem millorat respecte a altres convocatòries electorals, es veu una clara recuperació'. Bosch ha agraït la feina de tot l'equip de campanya, de la militància i per sobre de tot, a 'tots aquells que ens han donat el seu vot i la seva confiança' perquè a Madrid 'serem políticament implacables i democràticament impecables'. El candidat ha defensat que la gent que ha donat suport a la candidatura independentista 'sou la 'punta de llança de la recuperació de les llibertats de Catalunya i de la justícia social'.

Per la seva banda, el president d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha afirmat que 'els resultats són fruit de la unitat, renovació i obertura' que el partit ha demostrat en els darrers temps, i més enllà dels resultats d'aquesta nit, s'ha declarat convençut que l'independentisme seguirà guanyant calat entre els catalans'.

Finalment, el president de Reagrupament, Joan Carrretero s'ha conjurat per a seguir treballant perquè 'som encara lluny dels 47 diputats independentistes'.

ERC ha obtingut 3 diputats, 2 per Barcelona i un tercer per Girona.

A Móra d'Ebre vam obtindre 236 vots, un 9'65 % dels vots emesos, enfront del 7'1 % global de la candidatura a Catalunya