dijous, 3 de novembre del 2011

I ARA ..... L'ESCOLA DE MÚSICA

L'Escola de música és un centre de titularitat municipal, en conveni amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat, i el finançament està repartit entre la Generalitat i l'Ajuntamnet.

El passat 30 de setembre es va notificar a les 110 escoles municipals de música i dansa de Catalunya, que amb caràcter retroactiu a curs 2010/2011, es retallava en un 23'76 % l'aportació de la Generalitat, això suposa 25.800 € menys per la nostra escola.


Si aquí hi afegim que l'Ajuntament va reduir la seva aportació per aquest curs en un 50 %, la situació en que queda l'Escola de música és molt greu.



L'Escola de música i dansa de Móra d'Ebre és una institució de prestigi a les Terres del Ebre, referent a la Ribera d'Ebre, i pròpia d'una capital de Comarca com Móra d'Ebre, no podem deixar caure aquesta institució i algú s'ha de posar les piles i buscar finançament i solucions a aquesta situació. No està en joc un servei de consum ordinari, es  tracta d'un servei educatiu.

Pel proper dimarts 8 de novembre a les 20 h, hi ha una assemblea informativa per als pares, per tal d'informar de la situació, debatre sobre les possibles solucions i prendre les mesures corresponents.