dijous, 24 de novembre del 2011

La Nostra Força !!

El passat dimarts, 2 dies després de les eleccions, el president de la Generalitat es despenja amb un conjunt de retallades, impulsades de forma unilateral, pel “Govern dels millors”, esperant a tenir els resultats de les eleccions a la mà, torna a carregar contra els treballadors i treballadores públics, mitjançant el xantatge “ho fem per no haver de reduir en l’estat del benestar”.


En resum, un “sacrifici” solidari, altre cop, dels treballadors i treballadores públics, sense negociació (“visca la democràcia!”), ni cap respecte per un col·lectiu que només veu com s’insulta la seva imatge pública en qualsevol mitjà de comunicació, amb el beneplàcit del Govern, se’ls culpabilitza d’un dèficit financer, mentre se’ls congela, se’ls abaixa el sou, se’ls acomiada, se’ls hi retallen drets i sous (fins i tot als mileuristes). potser reduint càrrecs de confiança, Diputacions, el Senat, pagues vitalícies, organismes que ben be no sabem perquè serveixen, publicitat al Grup Godó ( encobrint favors deguts ) i especialment investigant el frau fiscal, de ben segur ens en sortiríem més aviat, però clar hi han coses que són intocables.

Que cal reduir 1000 milions €?  Que cal ser solidaris?  Que els vots el legitimen a seguir retallant?

Doncs, bé, senyor Mas, deixi d’enfrontar ciutadania i treballadors públics amb la demagògia que “els abaixo encara més el sou per tal que vostè pugui seguir tenint sanitat pública,” perquè això és insultar la intel·ligència, digui'ns vostè si així es reactivarà l'economia, quines despeses podran fer aquests Nadals amb la perspectiva d'una retallada de sous? el comerç se'n ressentirà ? els restaurants ho notaran ? el consum augmentarà ? així volem reactivar l'economia ? Són moltes preguntes on la resposta és sempre negativa, però aquestes retallades queden molt be davant del seu electorat, es veu que els treballadors públics no el voten.

I els 1.014.263 votants de CIU que avalen la política de retallades, que comencin mostrant la seva solidaritat per eixugar el dèficit públic, amb 70 euros X 14 pagues, cadascun, i ja tindrem els 1000 milions.

La solidaritat és voluntària i comença per un mateix!

Leandre Saún