dilluns, 30 de març del 2009

ILP Referèndum Autodeterminació - Ja som 7.897

Gràcies pel vostre suport. Ja som 7.897 els que ens hem adherit a la comissió promotora de la Iniciativa Legislativa Popular  per a la convocatòria d'un referèndum d'autodeterminació. Aquesta xifra demostra un suport sense precedents a una iniciativa legislativa d'aquest tipus.   

Aviat anunciarem la data de presentació de la llei al Parlament.

Ara hem de fer un últim esforç per donar a conèixer la iniciativa a més gent. Per això, hem preparat una campanya per recordar als membres de la Mesa del Parlament que una majoria d'ells està a favor del dret a l'autodeterminació. Rebreu un email d'aquesta campanya que  l'hem de fer arribar a tanta gent com sigui possible.

També estem començant a preparar la xarxa de coordinadors i fedataris que recolliran signatures quan la ILP sigui admesa a tràmit. Volem que la ILP tingui el màxim suport possible, no ens conformarem amb les 50.000 signatures que marca la llei, hem d'anar molt més enllà. Per això necessitarem força gent que vulgui recollir-les i us animem a participar-hi. Si voleu formar part de l'equip de recollida de signatures, us podeu posar en contacte per email amb el coordinador de la vostra comarca segons el llistat següent :


Terra Alta, Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre

Emigdi Subirats   emigdi@hotmail.com


Baix Camp

Ramon Elias     ramoneliasp@gmail.com


Priorat, Conca de Barberà,  Tarragonès, Baix Penedès, Alt Penedès

Esther Ponsa      plansponsa@msn.com

Joan Burrut        joanborrut@telefonica.net


Encara ens falten  coordinadors per Andorra, L'Hospitalet i Baix LLobregat. Si voleu coordinar la recollida de signatures en aquests llocs, escriviu un correu electrònic a ilp@10mil.cat amb el vostre nom, població i dades de contacte.

 

Junts ho aconseguirem!

 

Salutacions,

David Vinyals

Catalunya Estat Lliure