dilluns, 31 d’agost del 2009

Impulsen una campanya per inundar el pas de 'La Vuelta' amb estelades

La prova cicilista espanyola recorrerà algunes ciutats dels Països Catalans

Després d'anys sense acostar-se al Principat, l'edició d'enguany de la 'Vuelta a España', la competició ciclista que recorre l'Estat, trepitjarà Catalunya i els Països Catalans. La prova ciclista espanyola, que vol recuperar el prestigi perdut davant el Tour o el Giro amb etapes a Bèlgica, Alemanya i Holanda, aterrarà a Tarragona el 3 de setembre i es passejarà pel país passant per Vinarós, Xàtiva, València o Alacant. Per demostrar que 'La Vuelta' és una prova ciclista imposada, diverses entitats catalanes ja han iniciatuna campanya per tal de rebre els ciclistes amb estelades i aprofitar el ressò internacional de la prova per explicar al món les nostres ànsies de llibertat.


En concret, els independentistes proposen rebre 'La Vuelta' amb estelades arreu dels municipis per on passin els ciclistes, i citen els tarragonins a aplegar-se al carrer Unió a la una del migdia.

Els responsables asseguren que d'aquesta manera demostrarem al món que som una nació que vol la llibertat i l'autodeterminació 'davant les campanyes d'intoxicació que l'estat espanyol i francès', i per això insten, tal com ja va passar durant el pas del Tour de França pel Principat, a rebre els ciclistes amb senyeres i estelades.

directe.cat