dimecres, 11 de maig del 2011

Millorar el Casc antic de Móra una prioritat d’Esquerra

La candidatura d’Esquerra Republicana de Móra d’Ebre aposta pel casc antic del poble i vol millorar-lo a través d’incentius econòmics pels veïns que arrangin les façanes de les cases.

El candidat d’Esquerra Josep Anton Moreno creu que s’ha d’ajudar als veïns del barri que arreglin les façanes del carrers i a tots aquells que vulguin obrir algun negoci que generi activitat econòmica.

Continuar les obres de millora del castell, ubicar a l’edifici del Barranc de les Moreres un centre d’art dedicat als artistes de Móra, crear una ruta urbana pel barri, comunicar la zona de l’Hospital amb el barranc de les Moreres i  recuperar la senda que unia el castell i l’Aubadera son accions que Moreno considera  que poden potenciar el barri.

Moreno creu que amb aquestes accions  tots els turistes que arribin a Móra passaran pel Casc Antic i a mig termini apareixeran oportunitats per dinamitzar econòmicament el barri tal com passa a altres municipis que han apostat pel turisme rural invertint en el patrimoni cultural i històric.