dimarts, 16 de juny del 2015

Constitució del nou ajuntament

Dissabte 13 a les 12h, es va constituir el nou ajuntament sorgit de les eleccions del 24 de maig. Els nostres tres regidors van prometre el càrrec per imperatiu legal i, en el torn de paraules, Cinta Agné va fer un parlament on va afegir-se (en nom dels tres regidors), a la proposta de l'AMI per a regidors/res per la independència: "Per expressió democràtica de la voluntat ciutadana, anuncio que resto a disposició del nou Parlament, del president i del Govern de la Generalitat de Catalunya que sorgeixin de les eleccions del 27 de setembre de 2015, per exercir l'autodeterminació del nostre poble i proclamar, juntament amb totes les nostres institucions, L'ESTAT CATALÀ, LLIURE I SOBIRÀ".

Cinta Agné va anunciar que el grup d'ERC-AM es mantindria a l'oposició, tal com s'havia fet públic en un comunicat anterior. En aquesta legislatura ERC-AM és la segona força municipal per darrera de CIU (7) i davant PSC-PM (2) i PP (1), ha passat d'un a tres regidors i ha més que doblat el nombre de vots aconseguits el 2011.


Després dels parlaments dels diferents grups polítics, l'alcalde va aixecar la sessió i els nous regidors es van fer les fotografies protocol·làries i amb els amics i companys que van poder venir a la investidura, i també amb el nou consistori en ple.