dissabte, 21 de novembre de 2015

Resposta a les preguntes entrades el 14 d'octubre

El passat 14 d'octubre vam entrar una sèrie de preguntes per escrit que ens havien fet arribar els conciutadans al Grup Municipal d'ERC-AM. Aquestes són les respostes:

1. Sobre l'arranjament del Passeig de la Ràdio:

"En resposta al vostre escrit núm. RE4135/2015, mitjançant el qual informeu de la preocupació dels veïns del Ps. De la Ràdio per l'estat de degradació del mateix i demaneu si està previst els seu arranjament, us fem avinent que per part dels serveis tècnics municipals s'està duen a terme un estudi sobre el mateix i així valorar les diverses opcions, donat que molta part de la degradació és com a conseqüència de l'arbrat existent al passeig."

2. Sobre el cost de la Fira del Vi.
3. Ús de l'edifici del barranc de les Moreres.

4. Pregunta sobre el cost total de les Festes Majors de Móra d'Ebre 2015, amb els detalls corresponents.

 
 5. Tenint en compte la situació econòmica desfavorable que molts conciutadans encara pateixen o poden patir, es demana si es pot destinar una partida, en el proper pressupost, per a emergència social.

Només ens falta un informe complert sobre les terrasses dels bars de la població, es demanava poder disposar d'aquest informe, però no l'hem obtingut al complert. Hem entrat una nova pregunta demanant-lo, el farem públic quan el tinguem.