divendres, 24 de setembre del 2010

Esquerra no afluixa contra el cementiri nuclear

Diumenge, Esquerra celebrarà un vermut popular contra el cementiri nuclear, amb la presència de Joan Puigcercós

Lluís Salvadó, secretari nacional de política territorial i medi ambient d’Esquerra, manifesta que "tot i la satisfacció que l'informe tècnic del ministeri d'indústria hagi desplaçat la candidatura de l'alcalde convergent d'Ascó a un segon terme, davant les contradiccions internes del Consell de Ministres de l'Estat, Esquerra continuarem sense abaixar la guàrdia i sense aturar els actes públics i les iniciatives contràries a la ubicació de l'abocador nuclear a les Terres de l'Ebre”. Per aquest motiu, aquest diumenge, en el marc d'una reunió de càrrecs del partit, duran a terme un vermut popular amb Joan Puigcercós, “per continuar reivindicant un model de desenvolupament digne i ambiciós per a les Terres de l'Ebre, lluny de la política dels abocadors que propugnen els alcaldes convergents i algun de socialista del nostre territori".

Salvadó ha fet referència a la trobada de càrrecs institucionals i orgànics del partit de les Federacions de l'Ebre i del Camp de Tarragona d'Esquerra, que tindrà lloc al Casal de Miravet aquest diumenge al matí. A les 10.00 h, Ernest Benach obrirà la reunió en què es farà balanç de l'obra de Govern, es fixaran les línies estratègiques i es presentaran els eixos dels programes de les dues federacions per a les properes eleccions catalanes. Després de les intervencions dels candidats Sergi de los Ríos, Lluís Salvadó i Empar Pont, a les 12.30 h, el president d’Esquerra, Joan Puigcercós, clourà la jornada.

Tot seguit, i d’acord amb les declaracions fetes per Lluís Salvadó, a les 13.00 h i a la Plaça de l'Arenal de Miravet hi haurà un vermut popular contra el cementiri nuclear amb diversos parlaments, en els quals intervindrà Joan Puigcercós.