dijous, 3 de març del 2011

Laporta descarta reeditar Solidaritat a Barcelona

L'expresident blaugrana no s'ha presentat al dinar en què havien de mirar d'arribar a un acord · Portabella li ofereix un lloc 'de sortida' a la llista d'ERC i RCat

El líder de Solidaritat i president de Democràcia Catalana, Joan Laporta, no s'ha presentat aquest migdia a la trobada que havia de mantenir amb els seus companys de subgrup parlamentari Alfons López Tena i Uriel Bertran. Laporta ha justificat la seva absència per l''espectacle mediàtic' que ha desfermat la trobada. Bertran i Tena havien plantejat aquest dinar a tres bandes com el moment per resoldre la divergència d'opinions que han manifestat públicament a través dels mitjans de comunicació sobre quina és la millor opció per concórrer a les eleccions municipals a la ciutat de Barcelona. En un comunicat Laporta ha anunciat que no reeditarà l'acord de coalició amb Solidaritat perquè no comparteix la decisió de presentar-se en solitari a la capital. Aquest mateix matí el candidat d'ERC, Jordi Portabella, ha confirmat que ha mantingut contactes en solitari amb Joan Laporta i que li ofereix un lloc destacat a la llista que li garantís presència al consistori.

Joan Laporta ha anunciat en un comunicat que el seu partit, Democràcia Catalana, no reeditarà l'acord que el vincula a Solidaritat Catalana per la Independència atès que no comparteix que SI s'hagi de presentar en solitari a les eleccions municipals de Barcelona. Laporta, que creu en la necessitat de concórrer a les eleccions en una gran coalició que integri Esquerra Republicana de Catalunya i Reagrupament, no ha assistit avui al dinar que Solidaritat havia convocat per tractar precisament el tema de les llistes per concórrer a aquestes eleccions. Segons el president de Democràcia Catalana la seva absència es justifica per 'l'espectacle mediàtic que ha desfermat la trobada'

Laporta critica l''espectacle mediàtic'

Laporta, que ha justificat la seva absència per 'l'espectacle mediàtic' desfermat arrel de la convocatòria del dinar, ha reafirmat la necessitat que 'hi hagi una gran coalició de partits independentistes a les municipals de la capital del país' on s'hauria d'incloure a Esquerra Republicana de Catalunya i Reagrupament.CAT.

El president de Democràcia Catalana ha conclòs el seu comunicat afirmant que resta a la disposició de SI en cas que aquests vulguin formar part d'una gran coalició independentista a Barcelona. 

directe.cat