dimarts, 20 de setembre del 2011

Els militants d’Esquerra de les Terres de l’Ebre donen suport amb el seu vot la nova cúpula del partit


El proper dissabte la Federació de l’Ebre escollirà els seus candidats a les properes eleccions espanyoles

El passat dissabte, 17 de setembre, els militants d’Esquerra Republicana de Catalunya de les Terres de l’Ebre van participar en l’elecció del president i la secretària general del partit, així com del candidat nacional a les eleccions a les Corts espanyoles. Els militants que van anar a votar de les Terres de l’Ebre van donar un total suport a Oriol Junqueras com a president (99,6 %), a Marta Rovira com a secretària General (97,8 %) i a Alfred Bosch (86,1%) com a candidat nacional pel davant de Joan Ridao (13,5 %).

El president de la Federació de l’Ebre, Gervasi Aspa, va destacar que els resultats a les Terres de l’Ebre van ‘expressar el suport a la voluntat de canvi dins del partit i per això Junqueras, Rovira i Bosch van rebre un percentatge de vot superior al de la mitjana del país’. Aspa es va mostrar molt satisfet per com s’havia desenvolupat la jornada electoral i ‘per la mostra de democràcia interna que comporta que els militants del partit votin directament els seus representants’. El dirigent republicà va considerar que la participació del 47 % de la militància s’explica pel fet que ‘hi havia força unanimitat entre els militants i només una candidatura a president i secretària general i, per tant, menys incertesa en el resultat’. Per acabar, Aspa s’ha mostrat convençut que ‘Esquerra comença una nova etapa, amb un partit més cohesionat, més madur, il·lusionat i preparat per remuntar la situació actual’.

D’altra banda, el proper dissabte, 24 de setembre, a les 18.00 h i a la sala d’actes de la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes, la Federació de l’Ebre d’Esquerra celebrarà el Congrés Regional per escollir els candidats a les eleccions espanyoles que s’integraran a la llista de la demarcació de Tarragona. La militància escollirà 4 candidats (2 homes i 2 dones) per formar part de les llistes d’Esquerra per a les eleccions al Congrés de Diputats i 2 candidats pel Senat.