dimecres, 29 de febrer de 2012

Bicicletada d’Esquerra entre Benifallet i Tortosa per defensar el riu Ebre

Oriol Junqueras, Marta Rovira, Lluís Salvadó, Alfred Bosch, Anna Simó i Sergi de los Rios participaran en la bicicletada popular que tindrà lloc diumenge al matí.
El president de la Federació de l’Ebre, Gervasi Aspa, ha fet saber que ‘davant l’amenaça que representa la proposta d’un nou Pla Hidrològic ‘solidari’ plantejat pel Govern espanyol del PP i el fet que encara no s’hagi fixat el cabal ecològic en el nou Pla de Conca’, ERC ha organitzat una bicicletada popular en defensa de l’Ebre, que tindrà lloc el proper diumenge, 19 de febrer, entre Benifallet i Tortosa, i tindrà com a punt de sortida l’estació de la via verda de Benifallet a les 11.00 h. La bicicletada està oberta a tothom que hi vulgui participar, i en cas que algú no tingui bicicleta pròpia podrà llogar-la per 13 € sempre que faci la reserva abans a la Federació de l’Ebre d’ERC. En arribar a Tortosa, després dels parlaments, hi haurà un dinar al restaurant el Llagut.

De moment, han confirmat la presència el president del partit, Oriol Junqueras; la secretària general, Marta Rovira; el secretari general adjunt, Lluís Salvadó; el diputat del Congrés espanyol, Alfred Bosch; la diputada del Parlament de Catalunya Anna Simó i el diputat del Parlament de Catalunya Sergi de los Rios.
Gervasi Aspa ha remarcat que ‘amb aquesta activitat ludicofestiva i reivindicativa volem fer un toc d’atenció a la ciutadania perquè estigui alerta i disposada a mobilitzar-se en cas de noves agressions al nostre riu i el nostre Delta’. I per acabar ha afegit que ‘tot i que la gent de les Terres de l’Ebre ja sabem com aturar els transvasaments, no ens hem de confiar perquè ara intentaran fer-ho de manera més dissimulada i amb altres arguments’.

Enllaç amb el cartell i imatge: