dissabte, 25 d’abril del 2015

A tall d'aclariment

Els texts escrits tenen la particularitat de que cada persona que el llegeix en fa la seva interpretació, és per això, que respecte a l’article aparegut a l’Ideal del Ebre el passat 22 d’abril de 2015 amb el títol “Hi tenen la mà trencada”, volem DEIXAR CLAR:

1.- En cap moment pretenem criticar la desfilada a favor de la investigació del càncer infantil i L'AFANOC,  hi hem participat amb vestits, nens, assistint a l’acte, compra d’entrades, compra de gorres, etc. com ha fet tot el poble, i com tornaríem a fer per aquesta causa i d’altres que fes menester. Valorem molt positivament els diners que hem aportat entre tots i aplaudim l'èxit de la gran fita assolida.

2.- Agrair  i felicitar  sincerament,  a l'organització la gran  tasca realitzada,  la gran quantitat d’hores dedicades del seu temps en coordinar, i portar a terme un acte tan emotiu i ben organitzat.

3.- Lamentem que alguna persona del voluntariat s’hagi pogut sentir malament. No era en cap cas la intenció del nostre escrit.

4.- Valorem moltíssim la tasca del voluntariat en tots els àmbits, per això en formem part en associacions, comissions i organització d’actes i sabem el que costa portar-ho a terme.

5.- Volem que la tasca de voluntari estigui per damunt de colors polítics, TOTHOM ha de poder participar  en l'organització i realització d’actes i esdeveniments, és un treball de TOTS en el bé de TOTS, per tant ens trobareu per les entitats, comissions i organitzacions fent com hem fet sempre en la nostra tasca de VOLUNTARI. Una mà voluntària, no té colors, en favor de causes tan solidàries com aquesta.