dimecres, 22 d’abril del 2015

Hi tenen la mà trencada



Ens sap greu haver d’escriure aquest article, pensàvem que ja era una cosa d’una època passada que no retornaria. Però diumenge, la desfilada a favor de la investigació del càncer infantil i L'AFANOC, va ser un acte, també, de propaganda de CIU. Els voluntaris (subratllem la paraula “voluntaris”), a qui se’ls hi va demanar col·laboració i són explícitament d’un altre partit polític, van ser apartats de qualsevol escenari que els fes visibles. Així doncs, si no hi érem era perquè no van voler que hi fóssim després d’haver-nos-hi convidat. Era un acte per recollir diners per a bones causes, però es veu que hi tenen la mà trencada en fer-se’l propi. Són anys de pràctica, de pràctiques que no ens agraden.




Al final, l’Ajuntament (és a dir, tots), vam donar 595€ per arrodonir la xifra, deixant confondre Ajuntament amb el partit que el governa amb majoria absoluta amb el recolzament del PP. Sí, amb el recolzament del PP.

Denunciem aquests actes impropis de propaganda amb l’excusa d’una recollida benèfica que, sigui dit de passada, estem molt contents que fos un èxit d’assistència. Denunciem aquestes velles polítiques pròpies d’una època anterior; aquestes polítiques basades en omplir d’asfalt els carrers els quatre darrers mesos abans d’eleccions, d’usar actes benèfics amb finalitats polítiques, d’aprofitar qualsevol altaveu per fer sentir la veu del partit i no la del poble.