divendres, 17 d’abril del 2015

Fem nostres els compromisos de l'ANC

Hem signat l'acord per a què les eleccions del proper 27S siguin plebiscitàries. Dijous, 16 d'abril, en un acte a la seu de l'ANC a Móra d'Ebre, Cinta Agné en representació de la candidatura d'ERC a Móra d'Ebre, ha signat els compromisos de l'ANC per la qual ens comprometem al següent:

1) Proposar al primer Ple municipal ordinari l'adhesió o continuïtat del nostre Ajuntament a l'Associació dels Municipis per la Independència (AMI), i a tenir-hi un paper actiu.

2) Promoure campanyes des del nostre grup municipal per contribuir a fer que les eleccions al Parlament del 27 de setembre tinguin un clar sentit plebiscitari i que les guanyin les forces que incloguin el full de ruta cap a la constitució d'un Estat independent en el seu programa.

3) Assumir que, en el cas que les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre configurin una majoria independentista al Parlament, proposarem que el nostre Ajuntament, amb el seu alcalde o alcaldessa al capdavant, es posi a disposició del govern del país per tot el que consideri oportú en la gestió de la constitució de l'Estat català, superant, si cal, totes les traves que hi puguin posar els poders de l'Estat espanyol.

4) Proposar que l'alcalde o alcaldessa, com a màxima autoritat i representant legítim de tots els veïns/es del municipi, participi a l'Assemblea de Càrrecs Electes que es constituirà per donar suport al procés d'emancipació nacional. En el cas que les institucions espanyoles intervinguessin o suprimissin les institucions catalanes d'autogovern, aquesta Assemblea haurà d'assumir la governació de Catalunya, donant així continuïtat al procés i garantint-ne la màxima legitimitat democràtica i institucional.

Signat a Móra d'Ebre el 16 d'abril de 2015.

Nom i càrrec del representant de la candidatura: Cinta Agné i Sabaté.
Membres de la candidatura ERC-Móra d'Ebre amb membres de l'ANC després de la signatura del document.
Signat el document.