dilluns, 24 de maig del 2010

Esquerra recolzarà la comissió d'investigació sobre el cas Palau i el presumpte inançament irregular de Corvengència

El secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, ha anunciat avui que dimarts vinent el grup parlamentari prendrà formalment la decisió i'recolzarà la petició de crear una comissió d'investigació en que de ben segur coincidiran la majoria de grups del Parlament'.

Ridao ha afirmat que 'la investigació judicial del cas Palau ha agafat una altra dimensió: ja no es tracta només d'un cas d'espoli per part de Fèlix Millet sinó també del presumpte finançament irregular de CDC perquè el Palau hauria servit per blanquejar comissions il·legals d'empreses que contractaven amb la Generalitat durant la seva etapa de Govern'.

El secretari general d'Esquerra ha advertit que 'fins ara CDC no ha donat cap explicació tot i que hauria de ser la primera interessada. Si la resta de partits no actuem serà vist per la ciutadania com un signe de complicitat que pot fer pensar que tots els partits som iguals i això no és així, per responsabilitat no podem acceptar ni la impunitat ni la complicitat. Cal anar a fons i estirar la manta'.

Joan Ridao