dilluns, 19 de març del 2012

L'executiva comarcal de la Ribera d’Ebre d’ERC es renova per unanimitat

El passat divendres es va celebrar a Móra la Nova el Congrés Comarcal Ordinari d'ERC a la Ribera d'Ebre. Un congrés en el qual tota la militància d'Esquerra a la Ribera d'Ebre estava cridada a escollir una nova executiva comarcal, tal com marquen els Estatuts d'ERC, seguint els procés electoral intern que va començar amb el Congrés Nacional celebrat a Girona el mes d'octubre passat, que va continuar amb els Congrés Regional del gener a Deltebre i es clou ara amb la renovació de les Comarcals.

Així, la militància va aprofitar el Congrés per valorar la baixa de Bernat Pellisa com a militant d'ERC. D'aquesta manera, el Congrés Comarcal va agraïr la feina feta per Pellisa com a militant i com a responsable institucional per designació d'ERC, tant com a president d'ERC a la Ribera, com a conseller comarcal i president del Consell Comarcal. Alhora, ERC de la Ribera d’Ebre va mostrar el seu suport tant a la decisió de l'equip de Govern de tirar endavant el Pla anticrisi com a l'acció de Pellisa per despolititzar el tema i prioritzar els interessos dels rasquerans i les rasqueranes per davant del partidisme que aplica el grup a l'oposició de Rasquera. En tot cas, Pellisa i l'equip de Govern de l'Ajuntament de Rasquera compten amb tot el suport d'ERC a la Ribera d'Ebre.

En el decurs del Congrés es van aprovar per unanimitat els informes Econòmics i de la Presidència 2008-2011 i es va escollir, també per unanimitat dels assistents, la nova executiva comarcal:

Presidència i Conseller Nacional - Josep Maria Sáez (Miravet)
Secretaria d'Organització - Montserrat Perelló (Tivissa)
Secretaria d'Administració i Finances - Francesc Barbero (Flix)
Secretaria d'Imatge i Comunicació - Montse Viña (Móra la Nova)
Secretaria de la Dona - Cristina Pueyo (Móra d'Ebre)
Secretaria de Política Municipal - Pere Muñoz (Flix)
Secretaria de Política Parlamentària - Fidel Ciurana (Benissanet)
Vocal - Mariano Martin (Móra d'Ebre)