dilluns, 22 de febrer del 2010

Tornen a escridassar el Borbó a la final de la Copa de bàsquet

La contundent victòria del FC Barcelona de bàsquet a la Copa contra el Real Madrid (80-61) ha tornat a regalar-nos una nova xiulada contra els reis espanyols, que han arribat al pavelló de Bilbao instants abans de la celebració del partit. Tal com va passar la primavera passada arran de la final de Copa de futbol entre el Barça i l'Athletic de Bilbao, els espectadors catalans i bascos han dedicat una escridassada monumental al cap d'Estat i la seva senyora. En aquesta ocasió no hi ha hagut censura informativa, i els diversos mitjans audiovisuals que retransmetien el partit s'han fet ressò dels crits damunt l'himne espanyol, al mateix temps que recollien imatges dels espectadors catalans desplegant senyeres i estelades.
En aquesta ocasió, l'himne espanyol ha sonat al Bizkaia Arena de Barakaldo en una versió abreujada de trenta segons, que no s'ha pogut sentir degut a la contundència dels crits de catalans i bascos.

A les grades, les banderes espanyoles dels aficionats del Madrid eren minoria enmig de les ikurrinyes dels espectadors bascos i les estelades i senyeres dels desplaçats catalans.

Al costat dels monarques espanyols hi havia, entre d'altres, Jaime Lissavetzky, el secretari d'Estat pels Esports i principal artífex de la persecució contra les seleccions catalanes, així com els presidents del FC Barcelona, Joan Laporta, i el del Madrid.

directe.cat