dissabte, 14 de març del 2009

IL·LUSIÓ, COMPROMÍS I CREIXEMENT

Il·lusió, compromís i creixement, aquest és resum del programa de treball de la nova executiva presentada ahir a la nit a Móra d'Ebre, l'acte va rebre el suport de la direcció del partit a les Terres de l'Ebre amb la presència del Sr. Lluís Salvadó, Delegat del Govern a les TTEE, així com la presència del President Comarcal d'ERC el Sr.Josep Mª Saez, que varen encoratjar a la nova executiva en tirar endavant el nou projecte d'ERC a Móra d'Ebre .

Il·lusió en continuar amb un projecte que ha aconseguit en 6 anys entrar a l'Ajuntament de Móra d'Ebre amb 2 regidors i en aquesta darrera legislatura l'alcaldia per ERC durant 15 mesos, una alcaldia curta, però que va deixar un bon record a la població.

Compromís renovat per l'execuiva, la militància i el simpatitzants, per tirar endavant el projecte i encarar una propera legislatura amb garanties i una major representació a l'Ajuntament.

Creixement de la militància, els simpatitzants i els amics, aconseguir una bona base social, (ja comencem a rebre sol·licituds d'amics d'esquerra), col·laborar amb les entitats i sectors socials de la població, recollir les seves inquietuts i preocupacions, apropar els regidors al poble donant-los-hi així una informació de primera ma.