dimarts, 17 de març del 2009

Qui hi ha al darrera de debatmorenc.cat?

Sembla ser que a "algú" no li ha semblat massa bé que la Secció Local de Móra d'Ebre s'hagi renovat i s'hagi enfortit, sembla ser que no li ha agradat que li hagin fotut una patatada al cul i s'hagi quedat sol, ell és molt valent parlant des de l'anonimat però el dia que ens tenia a tots davant no va tindre valor ni d'aixecar el cap, això si nosaltres som els mentiders i els que ens creiem les nostres mentides però ell és el que està sol i no accepta la derrota. Et recordo que la nova Secció Local va ésser votada a favor per tots els assistents.

Perquè no dona la cara als seus meravellosos escrits a debatmorenc? doncs senzillament perquè se'n dona vergonya de lo que escriu, o potser és perquè no el coneix ningú? La veritat, un escrit sense signar no te cap valor, però aquests escrits si els signés qui els fa, encara en tindrien menys de valor, ja que les persones parlen per si soles pels seus actes i per les seves accions, i en aquest cas tenim la partida més que guanyada des de fa molt de temps.

Aquest senyor sempre ha sigut molt "valent" amb els seus correus electrònics amenaçadors, en guardem uns quants com a record, la valentia es demostra fent valdre les teves opinions amb la raó i enfrontant-te al rival democràticament i evidentment guanyant les eleccions, però clar és molt més fàcil criticar i matxacar-ho tot des de l'anonimat.

Ens sorprèn molt lo de "l'alternativa d'esquerres", els seus seguidors ja saben que vostè (en solitari) es reunia en "secret" amb CiU aquest mes de setembre passat?? Què pretenia? Això d'esquerres no és que en tingui massa, doncs ja que vostè sempre diu la veritat els hi explica aquesta nit abans d'anar a dormir als seus seguidors. Sort que només contem mentides nosaltres i vostè està sempre en possessió de la veritat absoluta.

Nosaltres som els mentiders, però ell no sap ni escriure un missatge sense copiar-lo d'un altre lloc, fins hi tot per criticar-nos ha de copiar ho podeu comprovar: cliqueu damunt de l'enllaç i despres cliqueu

( Adreça retirada desprès de mantindre una conversa amb l'autor original Sr. Manuel Luis, on manifesta la seva queixa perquè li manipulin els escrits sense autorització )

Quin nivell senyor, quin nivell!!!!!

Tal i com dius repasseu, repasseu... Sis anys al teu costat donen per explicar moltes vivències, i per tant, també continuarà