dimarts, 31 de març del 2009

L'Acampada Jove 2009 es farà finalment a Montblanc

L'Acampada Jove d'aquest any ja té ubicació definitiva. El festival organitzat per les JERC es farà a Montblanc. Després de quatre anys celebrant-se a Sant Celoni, al peu del Montseny, els organitzadors d'un dels festivals més importants

als Països Catalans han decidit apostar per una nova opció. I en aquest cas, serà Montblanc, a la Conca de Barberà, qui aculli els milers de joves que cada any s'apleguen en aquesta trobada político-musical. L'Acampada tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de juliol.

Demà a les 12 del migdia, les JERC i l'Ajuntament de Montblanc presentaran públicament al Saló de Plens d'aquesta localitat tots els detalls d'aquesta nova Acampada Jove. En l'acte, hi intervindran l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i el portaveu nacional de les JERC, Gerard Coca.

Feia mesos que corria el rumor que l'Acampada Jove cambiaria d'ubicació, i s'havia especulat que poblacions com Tordera o Manlleu podrien acollir aquest festival. Finalment, però, els organitzadors han decidit canviar de zona, i han traslladat l'Acampada a les comarques de Tarragona. Montblanc ja té experiència en festivals d'aquest tipus, perquè durant anys va acollir el Senglar Rock. A partir d'aquest 2009, la capital de la Conca de Barberà tornarà a veure com milers de joves s'apleguen allà per seguir els concerts i els actes culturals i polítics que organitzaran les JERC per a l'Acampada Jove 2009.


SMS25.cat