divendres, 17 d’abril del 2009

Carod: 'avalo Joan Puigcercós com a pròxim candidat d'Esquerra a les eleccions al Parlament de Catalunya'

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha anunciat avui que dóna suport al president d'Esquerra per encapçalar les llistes a les properes eleccions catalanes: 'avalo Joan Puigcercós com a pròxim candidat d'ERC a les eleccions al Parlament de Catalunya'.

Carod ha reivindicat Esquerra com un 'sòlid partit de govern', lluny d'una formació immadura, adolescent, poc seriosa, inestable, sense cultura de govern i amb permanents dissensions internes. 'Els que  volem una Esquerra amb futur, unida i renovada, no volem baralles, ni conflictes, ni desacords, volem tot el contrari', ha dit. Carod ha assegurat que 'les eleccions a guanyar no són les de dintre, són les de fora' .  

'No podem gastar més energies combatent-nos entre nosaltres', ha apuntat, perquè 'provoca la fatiga de tothom'. Segons Carod, el partit 'no es pot permetre una nova batalla interna, una nova divisió, una nova ruptura traumàtica ni per decidir qui és el candidat ni per sancionar cada pas que hagi de fer el Govern'.

El vicepresident ha assegurat ser conscient que 'tocava fer un gest de responsabilitat i de patriotisme''De responsabilitat personal meva, i patriotisme de país i de partit', ha afegit. Carod creu que l'acord 'és el que cal per generar un clima de tranquil·litat, confiança, seriositat, per poder treballar'.

Ara, segons ha dit, cal 'un partit més madur, més ordenat, més disciplinat, més fort, més estable, més modern, més ben organitzat, amb més expansió i arrelament territorial', i ha afegit que és Puigcercós qui 'millor pot fer aquesta tasca'. En aquest sentit Carod ha assegurat que 'continua el tàndem' per 'pedalar en una mateixa direcció''Tu i jo, Joan, hem fet moltes coses junts fins ara, i en farem moltes més en el futur', ha assegurat.

Font: esquerra.cat