dimarts, 7 de juliol del 2009

Esquerra anima la gent a treure l’estelada als carrers pel Tour

Els dies 8, 9, 10 i 11 de juliol el Tour de França celebrarà diverses etapes que transcorreran pels Països Catalans i sota el lema Pel Tour, treu l’estelada!, Esquerra ha iniciat una campanya per animar la gent a treure l’estelada als carrers quan el Tour passi pel seu poble o ciutat.

El diputat d’Esquerra i membre de l’Executiva Pere Aragonès, impulsor d’aquesta iniciativa mitjançant un esdeveniment al Facebook, ha animat tothom a participar-hi, perquè segons ha dit, ‘cal aprofitar aquest esdeveniment per mostrar al món la voluntat de Catalunya de tenir un Estat propi’ i ha assegurat que ‘és la millor resposta a les campanyes d’intoxicació mediàtica que el nacionalisme espanyol dur a terme als mitjans internacionals sobre els Països Catalans’. Aragonès ha explicat també que aquest esdeveniment és una prova més que ‘Esquerra es mobilitza també des del carrer per demostrar el suport social de les polítiques independentistes que estem duent a terme’.

El Tour de França passarà per Perpinyà el 8 de juliol, el dia 9 per Girona, el 9 i 10 per Barcelona, a Andorra-Arcalís arribarà el dia 10 i l’11 a Andorra-la Vella.

podreu trobar-hi més informació.