dimarts, 14 de juliol del 2009

La millor Móra Morisca

La Móra Morisca, organitzada des de la Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Móra d'Ebre, ha arribat a la seva 12 ena. edició, anem a fer balanç:

La Móra Morisca aquest any 2009 ha superat totes les previssions ( encara que als de sempre els hi sàpiga greu ) l'esforç fet en difussió ha portat més visitants que mai, també hem tingut més paradistes que mai prop de 130, més netja que mai, uns pregoners de luxe, ....., i un fi de festa espectacular.

A part de la festa, hi ha hagut una vessant cultural i pedagògica previa a la Móra Morisca amb xerrades i activitats per apropar el coneixement de les tres cultures que vivien a Móra. Aquesta pedagogia ha fet que alguns immigrans s'hagin afegit a la festa aportant els seus coneixements artesanals i gastronòmics.

La Móra Morisca no és sols una festa de recreació, és una Fira d'artesans, és actes culturals i de coneixement de la història local, és promoció turística de primer ordre pel municipi , és implicació d'un gran nombre d'entitats, veins i voluntaris del poble, és promoció de Móra d'Ebre i de la Ribera d'Ebre, és ....

Hem de sentir-nos orgullosos de la feina ben feta, som capaços d'organitzar un dels esdeveniments més importants de l'any a la Ribera, i ho fem bé, però això és feina de tots, de totes les entitats (sols cal que mireu els col·laboradors al programa de mà), des d'Els Almogàvers fins als veïns de la Plaça de l'Estrella i dels residents de la Residencia Natzaret fins a la Riuada, l'èxit de la festa està en aquesta implicació, col·laboració i l'esforç fet en cohesionar-ho i coordinar-ho tot, aquesta és la màgia de la Móra Morisca i la clau del seu èxit.

Gràcies a tots per haver fet la Móra Morisca un referent a les TTEE