divendres, 30 d’octubre del 2009

Aprovada la línia d'ajuts per l'adquisició de llibres de text

En el ple de l'Ajuntament de Móra d'Ebre celebrat ahir dia 29 d'octubre, el grup municipal d'ERC va presentar per la seva aprovació les bases per l'adquisició de llibres escolars, una vella reivindicació que es portava al programa electoral.

Aquesta línia d'ajuts no van encarats sols a famílies en pocs recursos, sino que arribaràn a moltes famílies de Móra de classe mitjana amb nens i nenes escolaritzats a Ed. Infantil, primària i ESO, que fins ara no podien accedir a cap ajut. Estem parlant d'al voltant de 800 nens/nenes.

Som conscients que això suposarà una dificultat en la seva tramitació, però per atorgar aquests ajuts amb justícia, com es mereix la gestió del diner públic, no pot ser d'una altra manera que posant-hi tots els recursos humans que calguin en la seva tramitació.

És la primera vegada que es fa a Móra d'Ebre, per això aquest primer any funcionarà com una prova pilot, una vegada passada la convocatòria es farà balanç general, i es faràn les modificacions i millores pertinents si s'escauen, per tal de millorar la gestió els propers anys.

Properament podreu consultar les bases a la web de l'Ajuntament

Les bases va ser aprovades amb els vots a favor de ERC i PSC i els vots en contra de CiU

Així mateix es vana aprovar per unanimitat 3 mocions més presentades per ERC, la del dret a decidir i en suport al Referendum d'Arenys, en suport de la pagesia i en favor de la candidatura de Tarragona als jocs del Mediterrani