divendres, 2 d’octubre del 2009

Laporta fa l'ullet a Puigcercós

Avui els dos mandataris coincidiran a la trobada de la penya blaugrana de Santa Maria d'Oló · El president del Barça també participarà en un míting d'ERC

La petita localitat de Santa Maria d'Oló, a la comarca del Bages, avui al vespre celebra una gran trobada blaugrana degut a la presència del president del Barça, Joan Laporta. La trobada té especial interès mediàtic perquè és conegut que Santa Maria d'Oló és un feu d’Esquerra Republicana, on governa amb majoria de 7 regidors per sobre del dos que té CiU. Diferents fonts parlen sobre la bona relació entre Laporta i Puigcercós a nivell personal, que existeix de fa temps, i que avui es posarà de manifest a aquesta petita població. Des de la penya blaugrana de Santa Maria d’Oló es desvincula la visita de Laporta a un motiu polític sinó purament esportiu.


Dues personalitats: Joan Laporta, president del Barça i Joan Puigcercós, president d’Esquerra Republicana de Catalunya. Avui, els dos es poden trobar a Santa Maria d’Oló ja que el màxim mandatari blaugrana ha acceptat la invitació d'assistir a la presentació de la ressuscitada Penya Blaugrana d'Oló.

Laporta ha refusat sovint per problemes d’agenda la trobada de moltes altres penyes situades també a petits pobles distribuïts arreu dels Països Catalans. És per això que sorpèn que el president Laporta es traslladi a Santa Maria d'Oló.

I és que sembla ser que les crítiques constructives de Laporta a Puigercós sobre els pactes d’Esquerra no han fet minvar la bona relació entre el republicà i el blaugrana, mantenint així una bona sintonia que fa temps que existeix, com llegim en aquest blog.

A més, aquest podria ser un pas important perquè Laporta s’acosti més als republicans. Puigcercós deu saber que Laporta va cotitzat al mercat polític sobiranista.

Laporta repeteix

Un exemple més d’aquest ‘bon rotllo’ Laporta-Puigcercós el trobem al web d’Esquerra. Aquípodeu veure que el pròxim 15 d'octubre Laporta participarà en un acte dels republicans en homenatge a Lluís Companys, en el 69 aniversari de la seva mort. L'homenatge consistirà en una marxa de torxes al Glacis de Santa Helena (Castell de Montjuïc) a les 6 del matí. Hi haurà també els parlaments del president d'Esquerra, Joan Puigcercós, del portaveu d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona Jordi Portabella, i del president d’Esquerra-Barcelona, Oriol Amorós. Posteriorment, a les 9 del matí, hi haurà una ofrena floral a la Tomba de Lluís Companys, en el Fossar de la Pedrera (Cementiri de Montjuïc).

directe.cat