dijous, 10 de setembre del 2009

Convergència Independentista de Catalunya?

Un gran sector dins de Convergència Democràtica de Catalunya comença a estar tipa i cuita del comportament d’alguns dels seus dirigents. No entenen que sovint no es posicionin clarament a favor de la independència del país que tant estimen o que tant diuen que estimen: Catalunya. També, un altre fet de forta fricció dins de CDC és que el partit nacionalista segueixi mantenint la federació amb Unió Democràtica de Catalunya, que ha demostrat àmpliament i amb escreix que la independència no és pas el seu objectiu.

És per això que, segons algunes veus expliquen, ara mateix es podria estar creant l’embrió d’una possible ‘Convergència Independentista de Catalunya’. Una escissió del partit o un corrent crític intern que apostaria desacomplexadament per la independència i que voldria forçar a CDC a fer una declaració clara sobre les seves intencions.

Al capdavant de l’operació han sonat alguns noms, el més destacat de tots és el de l’Enric Canela, que escriu diàriament al Bloc Gran del Sobiranisme (BGS) i que inicià la marxa dels 10.000 catalans a Brussel·les.

Siguin certs o no aquests rumors, des de directe!cat donem la benvinguda a qualsevol nova proposta independentista, això sí, sempre que neixi amb la voluntat de sumar i fer gran el sentiment sobiranista entre tots els catalans i catalanes i totes les nostres forces polítiques.

directe.cat