divendres, 25 de setembre de 2009

Guerra bruta a can Barça

Ha començat la guerra bruta a can Barça. Tot sigui per malmetre i diluir l'etapa Laporta, els interessos dels grans grups mediàtics per tornar a 'l'anormalitat s'han començat a destapar. Tots aquests grups no perdonen el compromís de l'actual president amb el país. Volen que la futura presidència torni a oblidar-se del país i es dediqui al mateix de sempre, convertir l’entitat en un espai per escalfar les cadires i fer negocis per tota aquella casta d'intocables que, per activa o per passiva, han permès el cas Fèlix Millet.

Els grups Godó, Zeta i altres prohoms d'aquesta casta volen recuperar el seu estatus i impedir de totes totes un president que doni continuïtat al compromís amb el país. Quina credibilitat pot tenir una premsa esportiva que si no pogués parlar del Barça haurien de tancar els seus diaris? Quina credibilitat pot tenir una premsa que va intentar carregar-se Joan Laporta amb una moció indigna? Quina credibilitat pot tenir una premsa que treu a la llum la vida privada del president del Barça per fer mal a l'entitat? Quina credibilitat pot tenir una premsa que és incapaç de reconèixer el paper del millor Barça de la història? Cap, i per això cal denunciar els atacs interessats d’una premsa groga que vol evitar qualsevol junta que mantingui el seu compromís amb el país.

El millor president del club, que ha dirigit l'equip amb risc però amb resultats enormement positius mereix un respecte i la consideració d’una feina feta. Encara més en un marc com el de l'Estat espanyol on ningú deixa la cadira del poder ni quan ho fan molt malament. Laporta és un exemple de dignitat, limita el seu mandat i se'n va en el millor moment de la història del F.C. Barcelona.

El poder establert no perdona que una persona d’èxit en la seva feina digui el que diu i ho digui sense complexes. Tot plegat dient una gran veritat; que no se sent espanyol i que aquest país necessita dignitat i fermesa, que el nostre futur no és amb l'Estat espanyol sinó a Europa amb estat propi, una veritat que incomoda al poder establert perquè normalitza l’independentisme i el fa créixer.

A les properes eleccions a can Barça hi ha molt en joc. Els grans mitjans i una bona part dels candidats volen jugar la carta de tornar al passat. Volen tornar a un F.C. Barcelona sense lideratge nacional i espanyolitzat. Per això cal denunciar les manipulacions i el joc brut dels de sempre que volen poder recuperar 'la llotja dels negocis' on la catalanitat serà desballestada. És molt important saber què volen els diferents candidats i si mantindran o no el compromís nacional de Joan Laporta.

www.directe.cat