dijous, 3 de setembre del 2009

La Falange manté la convocatòria de manifestació el dia de la consulta a Arenys de Munt











Recorreran la decisió d'Interior d'ajornar-la i no la desconvocaran fins que es resolgui aquest recurs o es prohibeixi la consulta

Tot i que el Departament d'Interior ha anunciat que La Falange no es podrà manifestar el dia de la consulta a Arenys de Munt, es manté la convocatòria. Així ho ha explicat a directe!cat el cap territorial de la Falange Española y de las JONS a Catalunya, Antonio Sánchez, que ha anunciat que presentaran un recurs en contra de la resolució d'Interior que, assegura, els ha estat notificada aquest matí. La convocatòria continua sentben visible al seu web i ho continuarà sent perquè Sánchez assegura que La Falange mantindrà la convocatòria per al 13 de setembre fins que tinguin resposta a aquest recurs o bé fins que es prohibeixi la consulta d'Arenys de Munt que consideren 'il·legal'. En aquest context, no està fora de lloc la prudència de l'alcalde d'Arenys, que agraeix l'ajornament de la manifestació però mantindrà el disposititu de seguretat.


Arenys de Munt manté el dispositiu de seguretat

L'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, (AM2000) ha agraït al departament d'Interior que ajorni fins el dia 20 de setembre la concentració falangista que havia de coincidir amb el referèndum independentista del dia 13. En declaracions a l'ACN, Móra ha assegurat però que es mantindrà el mateix dispositiu de seguretat per si hi ha 'brots de petits grups radicals' que vulguin impedir la consulta. Encara que la falange vulgui recórrer la decisió d'Interior l'alcalde arenyenc considera que 'el temps juga al seu favor'. Aquest dimecres, Interior ha decidit ajornar la manifestació falangista després d'analitzar l'informe de l'ajuntament que demanava un canvi de data 'per possibles aldarulls'.

directe.cat