dijous, 28 de maig del 2009

El 'Yes we CAT' arriba al Vaticà

Arribats des de tots els punts del país ja sigui en cotxe, tren, vaixell o avió, l'onada de seguidors blaugrana ja ha desembarcat a Roma. Als carrers de la capital italiana ja es respira un ambient de catalanitat. A banda de les banderes amb els colors del Barça també s'hi poden veure senyeres, estelades i altres pancartes com per exemple la del Yes we CATque un grup de barcelonistes ha desplegat a la plaça de Sant Pere del Vaticà. Com en d'altres ocasions, aquest esdeveniment esportiu internacional s'aprofitarà per fer difusió de la causa catalana. La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ja ha anunciat que repartirà 2.000 pancartes del 'Catalonia is not Spain' i 2.000 senyeres. Recordeu que podeu enviar-nos les vostres imatges a fotos@directe.cat i participar en la porra online fins dues hores abans del partit.

Retards al Prat

Tres avions programats per l'agència de viatges del RACC que porten aficionats al Barça fins a Roma per a la final de la Champions han sortit de l'aeroport del Prat amb quatre hores de retard, segons un responsable del RACC. El problema ha estat que els tres avions venien de Dusseldorf i han sortit amb retard a causa del mal temps que aquest matí feia en aquesta ciutat alemanya. Els avions havien de sortir del Prat entre dos quarts de sis i les sis del matí i han sortit entre dos quarts de deu i les deu. En total el RACC ha programat 23 avions, que han de transportar 6.400 aficionats, dels quals ja n'han sortit 13. A partir d'un quart d'onze han de sortir cap a Roma els deu avions restants.

Per altra banda un avió de la companyia Blue Wings que havia de sortir de Barcelona cap a Roma també amb aficionats culers ha estat desviat fins a l'aeroport de Reus des d'on està previst que surti entre dos quarts de dotze i les dotze. En aquest cas l'avió ha estat desviat perquè no ha pogut aterrar a Barcelona. Des de l'eroport del Prat no han especificat els motius. 

Ambient previ

Seguidors, jugadors i directe!cat ja són a Roma. Podeu veure la galeria fotogràfica d'ambient previ al partit.