diumenge, 3 de maig del 2009

La lletra petita de Rodalies

Què ha canviat ara respecte fa cinc mesos, quan la ministra Salgado era responsable d'Administracions Públiques? Per què abans no es podien traspassar les Rodalies i ara sí? L'única diferència és que ara s'acosten eleccions i ZP necessita suports parlamentaris. Què té Blanco que no tenia Salgado?
ss
Com podem dir que tirarem endavant un pacte si encara no hem vist els document? A què ha dit 'sí' Saura? Quina és la lletra petita de l'acord? Després de molts anys amb dèficit d'inversions, ens cediran competències i també pressupost, molt pressupost, o ens donaran unes vies mortes?
ff
Sembla que els catalans no aprenguem, tant socialistes com populars, MAI cedeixen a canvi de RES. Ells segur que en treuran profit, i el seu profit és el desastre per Catalunya.
oo
Recordem el traspàs del castell de Montjuic. Què va dir Bono i què diu ara la catalana Chacón? Hi ha molts més exemples de que Espanya no perdrà mai la seva centralitat. 'La pela és la pela' hauria de ser una dita espanyola i no pas catalana.
dd
Els catalans ens hem d'acceptar com a poble i com a nació. Fins que no ens respectem a nosaltres, la resta no ens tindrà en compte. Aquest és el gran remei, oblidar la nostra vessant victimista i transformar-nos en allò que sempre hem estat: un país valent, lluitador, intel·ligent i amb molt amor propi.
tt
Font: www.directe.cat