dilluns, 11 de maig del 2009

ZP, no tens dret a anar a Roma

Mentre milers de catalans i catalanes, socis i sòcies del Barça intenten aconseguir una entrada, previ pagament, per anar a Roma a la final de la Champions, el responsable màxim del govern espanyol, de l'incompliment de l’estatut, i de deixar-nos sense diners, ha decidit que anirà sense cap mena d’escrúpols a la final.
I a sobre li tindrem que oferir entrada de preferent i dret a fer-se la foto amb la copa si guanyar el Barça, i a contemplar com es passeja com si fos el responsable de l’èxit, i l’èxit del Barça, és el treball, l’ambició i tenir clar a qui representa.

El President del Govern Espanyol no es sincer quan diu que és del Barça, per ser del Barça s’ha d’estimar el País, i no es pot estimar aquest País, si se’l té a racionament, si se’l espolia econòmicament.

Sr. Zapatero, no cal que vingui a Roma, no és benvingut, vostè és moros i encara ens deu el preu de l’entrada de la final de Paris, primer compleixi les seves promeses, treballi i escolti i permeti que aquest poble gaudeixi del seu destí.

El 27 de maig farà quasi 300 dies d’incompliment de l’estatut en matèria de finançament, quasi com els 300 anys d’ocupació que patim els catalans i és l’hora de no malmetre més esforços en negociar amb una Espanya que ni ens entenc, ni ens vol.

Ja ni tant sols ens serveix les sobres, que un dia d’aquets anunciaran des de Madrid, i que alguns voldran acceptar, amb allò tant típic dels botiflers, val més “pajaro en mano, que ciento volando.” 

L’actual Barça ens ensenya el camí a seguir, l’ambició, l’inconformisme, l’audàcia i una gran fermesa, res els hi fa por i tot lo contrari, les dificultats els encoratjant camí de la seva llibertat.

De totes maneres, Sr. Zapatero com que segurament no te vergonya i segur que vol anar a Roma, li desitjo que el F.C. Barcelona no perdi, no sigui que pugui sentir-se culpable, i el que és segur, per sort nostre, és que vostè no tindrà res a veure amb el resultat final del partit, per sort pels veritables seguidors culers. 

col·lectiu 1714