dimecres, 3 de juny del 2009

ACTE DE CAMPANYA DE MÓRA D'EBRE

Aquesta tarda, com estava previst a le 19:00 s'ha celebrat l'acte cetral de campanya a la Ribera d'Ebre, han intervingut Antoni Cutrona com a president de la Secció Local de Móra d'Ebre, Josep Mª Saèz candidat a les Eleccions al Parlament Europeu i Marta Cid, diputada al Parlament.

En els diferents parlaments han destacat l'espoli fiscal al que està sotmés Catalunya, la defensa contra el transvassament feta des de Europa, el desconeixement al Parlament Europeu dels problemes de Catalunya l’Eix Mediterrani que connectaria Estocolm a
mb Algesires i que seria una gran oportunitat per a les Terres de l’Ebre com a plataforma logística. De l’altra, ha rebutjat la política agrària i de pesca que defensa el Govern espanyol a Europa, que prioritza el model que beneficia els gran terratinents en contraposició al model agrari familiar català que defensa Esquerra. Segons Sáez, “el model agrari català, a més, assegura una major qualitat i seguretat alimentària”. .


Marta Cid també ha destacat la importància d'anar a votar i convèncer als nostres amics de fer-ho, tenim el millor candidat, una persona vàlida, propera i preparada per la tasca, i és molt important que esquerra tingui força al Parlament Europeu, cal tenir veu a Europa.